Tarvitsetko ammattilaisen apua treeniohjelman tai ravitsemussuunnitelman tekemiseen? Peruspilarit ovat sinulla hallussa mutta kaipaat juuri sinulle räätälöityjä ohjeita, joilla saada tuloksia. Yksittäiset treeniohjelmat ja ravitsemussuunnitelmat sopivat sinulle, joka kaipaat runkoa tekemiseen mutta pärjäät ilman valmentajan neuvoja tai tekniikkatunteja. Mikäli olet vasta aloittanut kuntosalilla treenaamisen tai et ole ennen noudattanut ruokavalioa, suosittelen henkilökohtaista valmennusta, jossa olen apunasi koko ajan. 

Treeniohjelma | 80€

 

Esitietolomakkeen ja yhteisen palaverin n. 30min (teams / lähitapaaminen Kuntokeskus Liikussa) tehdään juuri sinun treenitarpeisiisi sopiva treeniohjelma. Saat kuukaudeksi käyttöösi step2fit -valmennusjärjestelmän, josta pääset näkemään liikkeiden suoritustekniikat ja ohjeistukset. Tämän jälkeen saat treeniohjelman sähköpostiisi pdf-muodossa. Treeniohjelma ei sisällä seurantaa tai valmentajan tukea ensimmäisen kuukauden jälkeen.

 

Ruokavalio | 90€

 

Henkilökohtainen ruokavalio tehdään sinun energiantarpeesi, toiveesi ja tavoitteesi perusteella. Saat kuukaudeksi käyttöoikeuden step2fit valmennusjärjestelmään, josta näet ruokavalion vaihtoehtoineen. Kuukauden aikana on mahdollista tehdä muutoksia ruokavalioon. Kuukauden jälkeen saat ruokavalion pdf-muodossa sähköpostiisi. 

Huom. Ruokavalio ei sisällä valmentajan seurantaa tai tukea ensimmäisen kuukauden jälkeen.

Saliohjaus | 65€

 

Treeniohjelma ei sisällä saliohjauksia mutta halutessasi voit ostaa ohjauksen treeniohjelman läpikäyntiin tai tekniikoiden varmistamiseen.  Voit myös ostaa pelkän saliohjauksen ilman treeniohjelmaa. Saliohjaukset toteutetaan Pirkanmaan Kuntokeskus Liikuissa.