Salivalmennus

Salivalmennus on sinulle, joka kaipaat apua ja ohjausta ainoastaan treenaamisen suhteen. Valmennus sopii niin aloitteilijoille, kuin jo kokeneemmille treenaajille, sillä alkutapaamisessa käymme lävitse lähtötilanteen, tavoitteesi sekä toiveesi. Yhteisissä treeneissä opetan sinulle tekniikat ja varmistan, että kehityt treenaajana. Liikunnan kuuluu olla hauskaa, minkä vuoksi yhteistreeneistä 

Valmennuksessa saat henkilökohtaisen treeniohjelman sekä  2 ohjattua treeniä kuukaudessa.  Lisäksi saat käyttöösi Step2fit-valmennusjärjestelmän, josta näät kätevästi treeniohjelman ohjevideoineen.  Olen koko valmennuksen ajan viestin välityksellä apunasi myös treeniohjauksien ulkopuolella. Seuraan treenituloksiasi viikoittain ja ohjelmoin treeniohjelmaasi koko valmennusken ajan tavoitettasi tukien. 

Ohjatut treenit toteutetaan Pirkanmaan Kuntokeskus Liikuissa. Salivalmennus ei sisällä ravitsemussuunnitelmaa eikä ravintoneuvontaa. Mikäli kaipaat kokonaisvaltaisempaa valmennusta, on lähivalmennus oikea valinta sinulle.

Salivalmennuksen hinta on 169€/kk