Lähivalmennus

 

Lähivalmennuksessa saat valmentajan tuen ja selkeät ohjeet tavoitteesi mukaan.  Lähivalmennus sisältää valintasi mukaan 1-4  yhteistä treeniä kanssani kuntosalilla, jolloin opetan sinulle uusia liikkeitä sekä varmistan oikeat suoritustekniikat. Pidän myös huolen siitä, että kehityt treenaajana myös itsenäisissä treeneissä. Olen sitä mieltä, että treenaamisen kuuluu olla mukavaa, minkä vuoksi sinun toiveesi ja mielipiteesi on erityisen tärkeitä ja otan ne huomioon niin treeneissä, kuin ohjelmia tehdessä. 

Yhteisien treenien ulkopuolella olen jatkuvasti mukanasi Step2fit valmennusjärjestelmän chat-ominaisuuden ansiosta. "Miten voisin korvata tämän liikeen treeniohjelmassa?", "Aamupalan jälkeen jää nälkä, mitä tehdä?" Aina, kun jokin asia askarruttaa, ei muuta kuin viestiä minulle niin autan sinua.  

MITEN VARMISTAN ETTÄ OHJEET OVAT JUURI SINULLE SOPIVAT?

Ennen minkään ohjeen tekemistä pyydän jokaista asiakastani täyttämään esitietolomakkeen, josta käy ilmi mm. nykyiset liikunta- ja ravitsemustottumukset, työ-/ opiskelutilanne ja niiden kuormittavuus sekä treenaamiseen realistisesti käytettävissä oleva aika. Lisäksi pyydän kolmelta päivältä ruokapäiväkirjan, jotta saan mahdollisimman tarkan kuvan lähtötilanteesta. Tämän jälkeen sovitaan tapaaminen  Kuntokeskus Liikulle, jossa päästään vielä kasvotusten juttelemaan ja tutustumaan. Minulle tärkeää on, että asiakas kokee tulevansa alusta asti kuulluksi ja ymmäretyksi. 

 

 

VALMENNUSPAKETIT

Lähivalmennus 1                                        149€/kk

sisältää 1 treeniohjauksen kuukaudessa kanssani. Saat sinulle suunnitellut treeni- ja ravinto-ohjelmat Step2fit -valmennusjärjestelmään. Olen jatkuvan yhteyden päässä valmennusjärjestelmän chat-ominaisuuden ansiosta sekä seuraan treenikehitystäsi ja ohjaan sinua eteenpäin omissa treeneissä niin tekniikan kuin sarjapainojen ja toistojen saralla.  Sinun tehtäväsi on nauttia matkasta ja olla avoimin mielin mukana. 

 

Lähivalmennus 2                                        199€/kk

sisältää 2 treeniohjausta kuukaudessa kanssani. Saat sinulle suunnitellut treeni- ja ravinto-ohjelmat Step2fit -valmennusjärjestelmään. Olen jatkuvan yhteyden päässä valmennusjärjestelmän chat-ominaisuuden ansiosta sekä seuraan treenikehitystäsi ja ohjaan sinua eteenpäin omissa treeneissä niin tekniikan kuin sarjapainojen ja toistojen saralla.  Sinun tehtäväsi on nauttia matkasta ja olla avoimin mielin mukana. 

 

Lähivalmennus 3                                        249€/kk

sisältää 3 treeniohjausta kuukaudessa kanssani. Saat sinulle suunnitellut treeni- ja ravinto-ohjelmat Step2fit -valmennusjärjestelmään. Olen jatkuvan yhteyden päässä valmennusjärjestelmän chat-ominaisuuden ansiosta sekä seuraan treenikehitystäsi ja ohjaan sinua eteenpäin omissa treeneissä niin tekniikan kuin sarjapainojen ja toistojen saralla.  Sinun tehtäväsi on nauttia matkasta ja olla avoimin mielin mukana. 

Lähivalmennus 4                                        299€/kk

sisältää 4 treeniohjausta kuukaudessa kanssani. Saat sinulle suunnitellut treeni- ja ravinto-ohjelmat Step2fit -valmennusjärjestelmään. Olen jatkuvan yhteyden päässä valmennusjärjestelmän chat-ominaisuuden ansiosta sekä seuraan treenikehitystäsi ja ohjaan sinua eteenpäin omissa treeneissä niin tekniikan kuin sarjapainojen ja toistojen saralla.  Sinun tehtäväsi on nauttia matkasta ja olla avoimin mielin mukana. 

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%

Salijäsenyydet eivät kuulu valmennuksen hintaan.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

 

Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen ja katsotaan sinulle sopivin valmennus!